söndag 18 april 2010

Mycket av det goda....

(Nettan och rödtjut)


....har denna helgen varit fylld med ;)

Fredag: Tripp till Hbg med lilla Isa...första gången hon åkte både buss och tåg på en och samma dag. Kanske inte var så lyckat, hon var nog väldigt stressad av det och nervös för den delen... :( Men hon mår bra nu när hon har kommit hem igen, där hon känner sig trygg...hon nannade med mig hela natten och morgonen :)

Lördag: Ååh, då var det kalas för världens sötaste tös.. Cornelia! Kalaset gick i HelloKitty tema och det var riktigt fint, Nelia fick en fin HK rutschbana (rosa/lila) som hon nästan somnade på i slutet av kvällen :) Efter några glas rödin och en massa prat så avslutades natten/morgonen på McD..."4 cheeseburgare och 2 mcflurry tack!" Det var lite för kallt för en runda på deras lekplats denna gången hahaha. Puss på dej Nettisen!

Söndag: Den traditionella frukosten hos Carro...idag bakade jag scones med riven ost i...fy tusan så gott det var!!! Dessutom så var det ju Marthins födelsedag också, Grattis! Sen så kollade vi upp lite alternativ på London resor och efter det blev det film.

Söndagen avslutas med en mysig promenad i det fiiina vår vädert, I like!!!

Puss på er!

1 kommentar:

Petra sa...

ha ha Så bra bild på henne...