söndag 26 november 2006

Är du lycklig?

Har du någon gång undrat vad livet går ut på?
Ibland är man så lycklig att man önskar att man kunde leva för alltid och ibland mår man så dåligt att man önskar att man redan vore död.

Egentligen borde man ju vara lycklig så länge man är frisk, har ngn som bryr sig om en och att man har tak över huvudet och mat varje dag. Men oftast tänker vi inte på de små sakerna som är viktiga i livet, de sakerna som vi egentligen lever för. Vi blir förbannade om vår diskmaskin går sönder och vi behöver diska förhand i några veckor, varför är det så? Vissa vet inte ens vad en diskmaskin är. Vissa har inte ens rinnande vatten och vi sitter och gnäller för att ngn stänger av vattnet i några timmar under en dag, vi kanske inte ens är hemma under dessa timmar.

Fast å andra sidan så kan man ju inte gå och tänka så alltid, för alla har ju olika förutsättningar och livsstilar. Men man kan ju iaf. ägna några tankar åt det lite mer än vad vi brukar. Kanske gör det så att vi kanske inser hur bra vi egentligen har det och kan stå ut med att diskmaskinen har lagt av...

Inga kommentarer: